Kinderfeest en communie Frietwagen

Frietwagen huren voor kinderfeesten of een communie?

Heeft u binnenkort een kinderfeest of communie voor de kinderen en zoekt u een frietwagen? Bij smulfriet huurt u ook voor alle kinderfeesten en communies gemakkelijk en snel een frietwagen. Wij kunnen voor het kinderfeest of communie het assortiment desgewenst aanpassen door bijvoorbeeld een van de snacks te vervangen voor knakworsten of iets anders wat de kinderen lekker vinden.

frietwagen diploma
Frietwagen Diploma

Wat doet smulfriet speciaal voor de jarige of communicant?

Een leuke extraatje is dat Smulfriet  de jarige job of communicant tevens een snelcursus frietbakken kan laten volgen met natuurlijk een bijhorend frietbakkers-diploma. Dit zonder extra kosten maar wel voor een blijvend leuke herinnering voor  het feestvarken.

Wat houdt de cursus in?

Wij laten de jarige of communicant toe in de frietwagen en laten hem of haar zelf zijn of haar portie friet in de mandjes doen om deze vervolgens onder begeleiding in het vet te laten zakken. Ook het scheppen van de friet in de puntzak en het toevoegen van de sauzen en uitjes laten we door het feestvarken doen. Hierna is hij of zij natuurlijk met vlag en wimpel geslaagd en krijgen ze het felbegeerde Smulfriet frietbakkers diploma.

interesse? Neem contact met ons op.