Feesten en evenementen

Feesten en evenementen, huren van een frietwagen?

Smulfriet is er voor zowel de feestjes en partijen in huiselijke kring alsook bedrijfsfeesten, open dagen en evenementen. Wij kunnen naast onze standaard tijden van 1,5 uur ook voor bijvoorbeeld open dagen, evenementen  e.d. de frietwagen met aangepaste tijden verhuren. Hiervoor kunt u het contactformulier invullen op onze site of contact opnemen via info@smul-frietwagen.nl

Feesten en evenementen, tot welke grootte?

Voor de grotere evenementen kunnen wij het werk voor u volledig uit handen nemen door alle inkopen en voorbereidingen te verzorgen. Zo zijn wij onder andere Ingesteld om te werken met consumptiebonnen of contant geld welke door de bezoekers van uw evenement bij ons wordt betaald. Zo beschikken we over een kassa die veilig afgesloten kan worden om ongeregeldheden te voorkomen.  Op deze manier heeft u geen omkijken naar het regelen van een hapje voor uw bezoekers en kunt u zich rustig richten op het evenement zelf. Wilt u voor uw bezoekers net dat beetje extra luxe bieden, kunnen wij onder anderen zorgen voor hangtafels met krukken waar uw bezoekers even lekker rustig van hun hapje en drankje kunnen genieten. Dit is allemaal in overleg.

Feesten en evenementen, wat is het verzorgingsgebied van de frietwagen?

Voor een evenement of een groot feest is er in principe geen grens aan het verzorgingsgebied. Het is totaal afhankelijk van de grootte van het evenement of het überhaupt interessant is voor smulfriet om hier aan deel te nemen. Dit gebeurt dan ook altijd in overleg, hier hebben we contact met de klant over hoeveel personen de organisatie verwacht, wat de prijsafspraken zijn etc. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op via het contactformulier.

De meeste evenementen waar smulfriet aan deelneemt liggen in Noord Brabant, met nadruk in de gemeentes Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Boxtel en Oss. Ook daarbuiten zijn we aanwezig met de frietwagen.