Frietkraam huren

Op zoek naar een Frietkraam? Een frietkraam huren bij Smul-frietwagen!

Frietkraam huren? Bij Smul-frietwagen zit u gebakken. Wij hanteren zeer scherpe prijzen voor menu’s. En daarbij verliezen we de kwaliteit niet uit het oog. We werken namelijk met zeer goede merken snacks en friet. Ook de sauzen zijn van A kwaliteit.

Frietkraam Huren, wie is smulfriet?

Smulfriet is er voor zowel de feestjes en partijen in huiselijke kring alsook bedrijfsfeesten, open dagen en evenementen. Wij kunnen naast onze standaard tijden van 1,5 uur ook voor bijvoorbeeld open dagen, evenementen  e.d. de frietwagen met aangepaste tijden verhuren. Hiervoor kunt u het contactformulier invullen op onze site of contact opnemen via info@smul-frietwagen.nl

Wat is het verzorgingsgebied voor een frietkraam huren?

Voor een evenement of een groot feest is er in principe geen grens aan het verzorgingsgebied. Het is totaal afhankelijk van de grootte van het evenement of het überhaupt interessant is voor smulfriet om hier aan deel te nemen. Dit gebeurt dan ook altijd in overleg, hier hebben we contact met de klant over hoeveel personen de organisatie verwacht, wat de prijsafspraken zijn etc. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op via het contactformulier.

De meeste evenementen waar smulfriet aan deelneemt en een frietkraam inzet, liggen in Noord Brabant, met nadruk in de gemeentes Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Boxtel en Oss. Ook daarbuiten zijn we aanwezig met de frietwagen. Frietkraam huren? Bij smulfriet zit u gebakken!