Patatkraam Huren

Patatkraam Huren?

Wilt u een Patatkraam Huren? Dan bent u bij Smulfriet aan het goede adres.  Smul-frietwagen.nl komt met de wagen inclusief personeel bij u langs. Uw festiviteit of bruiloft wordt absoluut nog leuker en lekkerder met een patatkraam van Smulfriet. Het huren van een patatkraam is een ideale oplossing en een goedkope oplossing om uw gasten te voorzien van verse frites en verschillende lekkere snacks.

Wat is de prijs van een patatkraam huren?

Smulfriet hanteert de goedkoopste tarieven van het land. Zo eet u al een uitgebreid assortiment van snacks en friet voor slechts 5,50 euro per persoon. Hierbij zijn broodjes inbegrepen. Ook verschillende soorten sauzen. Een Patatkraam huren is nog nooit zo voordelig geweest! Wanneer u besluit de patatkraam te huren, dan kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers van Smulfriet op de contactpagina.

Mochten uw gasten of een van uw gasten allergieën hebben, dan kunnen we dit vooraf bespreken en daarop inspelen.

Patatkraam huren, wat is het verzorgingsgebied?

Ons verzorgingsgebied is geheel Nederland, ook verhuren we de patatkraam in België. Wij zijn vooral actief in Noord Brabant in de volgende steden en dorpen: Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Udenhout, Moergestel, Spoordonk, Oisterwijk, Berkel-enschot, Waalre, Valkenswaard en Veldhoven.