Frietwagen Huren Noord Brabant

Frietwagen Huren Noord Brabant

U huurt al een frietwagen in de provincie Noord Brabant voor slechts 4,50 euro per persoon. Dit is geheel afhankelijk van het aantal personen wat op komt dagen bij uw feest/bruiloft of partij.

Frietwagen Huren Noord Brabant, wat krijgen de gasten voorgeschoteld qua eten?

Bij Smulfriet komen uw gasten niets te kort als het aankomt op keuze van het eten. Zo beschikken we standaard over vier verschillende snacks. Onder andere een kroket, frikandel, bamischijf, kaassoufflé. Er zijn uitbreidingsmogelijkheden, wat dacht je van een hamburger of een vegetarische snack?

Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten sauzen; mayonaise, curry, mosterd, tomatenketchup en uitjes.

Ook worden broodjes er standaard bijgeleverd voor de prijs. Zo kunt u een broodje kroket, broodje frikandel, broodje bamischijf en een broodje hamburger eten bij Smulfriet.

Frietwagen Huren Noord Brabant
Frietwagen Huren Noord Brabant
Frietwagen Huren Noord Brabant, wat is uw verzorgingsgebied?

In principe zijn we vooral actief in Noord Brabant en dan vooral in de omgeving Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Ook de dorpen die hier tussen liggen vallen onder ons verzorgingsgebied. Dit zijn onder andere de volgende dorpen/ steden: Boxtel, Liempde, Sint-Michielsgestel, Moergestel, Oisterwijk, Spoordonk, Oirschot, Beek en Donk, Udenhout, Helvoirt, Cromvoirt, Berkel-Enschot, Olland en Schijndel.

Uiteraard leveren we ook buiten Noord-Brabant. Zo zijn we meerdere keren in de omgeving van Utrecht, Amsterdam en Rotterdam te vinden. Dit gaat dan vaak wel om de grotere partijen, aangezien de transportkosten anders in verhouding te hoog liggen.