Snackwagen Huren?

Wilt u voor uw partij of feest een snackwagen huren?

Smulfriet is zeer actief op het gebied van het verhuren van de snackwagens. Een snackwagen huren is zeer voordelig bij Smulfriet. Zo huurt voor uw feest of partij al een snackwagen voor €6,00 euro per persoon. Uw gasten eten dan 1,5 uur onbeperkt friet en snacks met verschillende sauzen. De snacks zijn onder andere bamischijven, kroketten, frikandellen en kaassoufflé.

Snackwagen-Huren
Snackwagen huren bij smulfriet

Kwaliteit is belangrijk!

Smulfriet maakt gebruik van goede snacks, verse frites en de lekkerste sauzen. We bezuinigen zeker niet op de kwaliteit van het eten. U moet namelijk ‘lekker genieten’ van ons! Ook kunnen we op aanvraag zorgen voor glutenvrije en vegetarische snacks. Het is zelfs mogelijk om een

Snackwagen huren op uw evenement?

Geen probleem, Smulfriet heeft ruime ervaring op evenementen. Zo kunnen we voor een afgesproken prijs op uw evenement staan. We kunnen zowel met munten/bonnen werken als met contant geld door middel van een kassa die we tot onze beschikking hebben. Zo draaien we elk jaar verschillende evenementen op Classic Park in Liempde. De bezoekersaantallen verschillen van 500 tot 2750 personen. De capaciteit van onze frietwagen kan dit gemakkelijk aan.

Wat maakt Smulfriet nu zo uniek?

Smulfriet is uniek omdat het een zeer lage prijs combineert met kwalitatief goed eten. Wij bieden de scherpste tarieven van Noord-Brabant aan. Stel u heeft een partij met 90 personen, voor €540,- (arrangement 1) eten al uw gasten 1,5 uur onbeperkt friet en snacks. Dit is veruit de goedkoopste en gemakkelijkste oplossing voor uw feest, bruiloft of partij om uw gasten van eten te voorzien. Ook voor gasten met speciale dieetwensen of allergieën hebben we genoeg mogelijkheden. Geef de speciale eetwensen wel altijd van tevoren aan ons door!